januar 2013

Gossip girl

Hahah

Så nå sitter (ligger) jeg bare i soffaen og ser på gossip girl. Jeg mener det jeg er helt hekta. Helt hekta.. Det er kjempe bra.

Andre som ser på gossip girl?

Som dere sikkert har sett så har jeg ikke blogget på en gos stund. Men nå har jeg laget en liste over ting jeg skal prøve og holde. Når det gjelder bloggen. Og hva jeg ar lyst til og få til. 

 

LISTEN:

-  Flere innlegg.... I det siste så har jeg blogget veldig liste. Så nå skal jeg lage flere innlegg. '

-  Bilder.... Bilder er jo nesten det viktigste. Når man ikke har speilrefleks er det vansklig og ta bilder med veldig bra kalitiet. Men skal holde meg til til digitalkamraet mitt til jeg får kjøpt speilrefleks. Skal altså prøve og ta mindre mobil\ipad bilder.

Ja det var 2 punkter. Skal prøve og holde dem. 

Gossip girl

Hahha

Så nå sitter (ligger) jeg bare i soffaen og ser på gossip girl. Jeg mener det jeg er helt hekta. Helt hekta.. Det er kjempe bra.

Andre som ser på gossip girl?

Bilder

Har ikke gjort så veldig mye spesielt idag annet en og være på skolen som ikke er intressant. Bilder:

Åhh så søt. La dyna oppå henne og henne har ligget der siden.. Ser ut som om hun koser seg

Hahahaa

Ja har laget dette innlegge på ipaden. Imorgen lover jeg pc innlegg. Foresten bildene av kortene hvor det står love. Er en idee fra weheartit men jeg har tatt bildet. (Det bilde oppe ikke det på weheartit)

Hva syntes du? Hva har du gjort idag? Hva syntes du om bildene???

Lite blogging (IGJEN)

Haha jeg klarer ikke holde bloggingen i mere en 3 dager azza går det an. Jeg må virkelig lære meg at jeg MÅ blogge mere. Jeg skal prøve denne gangen. Har alltid sagt jeg lover. Men klarer nesten aldri følge så denne gangen sier jeg bare "Jeg prøver". Ja jeg vet det er ganske rart at jeg er så dårlig til og holde blogg løftene mine. Men det er vel mest fordi jeg ikke har så mye og blogge om? Dere må nesten komme med forslag om dere har det. Det kan hende jeg lager det innlegge da. 

Har du noen forslag?

Pusephine

Tok noen bilder av Pusephine nå. Til dere som ikke vet det så er det katten min...

Hva syntes dere om bildene??

Skole

Hei nå skal jeg snart dra til skolen. Helgene går så utrolig fort. Vi begynner iallfall halv 10 på mandagene. Noe som er bra. Da har jeg litt tid... Ups klokka er 9 .. Burde kanskje begyne og tenke på å gå nå?? Lager dette innlegget på ipaden. Idag på skolen kommer det sikkert og gå som vanlig på mandagene. Kjedelig. Jeg hater virkelig mandagene da er det alltid så lenge til helgen..

Om bilde ble lite. Så må jeg beklage. Tror ikke det går an og laste det opp større på iPad.

Begynner du halv 10? Liker du mandagene?

Bilde redigering

Ja jeg fant noen bilder på nettet og redigerte dem. Ingen av bildene er tatt av meg forresten.
Alle bildene er funnet på nette. Sorry får at alle bildene var sommer bilder. Men sommer er det jeg savne mest av alt nå!

Hva syntes du?

Til Sara

Skal snart dra til Sara... Hos faren hennes. Noe som er kjempe lenge siden. Ja.. Gleder meg sykt. Det er ca en time til Sara kommer bort sånn at vi kan dra dit. Som sagt gleder meg veldig. Det er såååå lenge siden nå. Ja. Blogginga blir antageligvis ikke helt på topp da. Men det får nesten gå for denne gang. Skal se om jeg ikke får blogga der da. Men ialfall så blogger jeg når jeg kommer hjem. Imens det så er det bare og melde seg på linkrunden som jeg har nå.

Du finner linkrunden HER

Ja så da får jeg gjort noe idag da, og det er jo bra. Får jeg hadde egentlig ingen planer får idag. Men nå skal jeg til Sara så da trenger ikke å sitte hjemme bare.

Hva skal du idag?

Wants junkyard.no

Ja nå skal jeg legge ut noen wants fra: http://www.junkyard.no/. Jeg syntes de har utrolig mye fint. Så ja. Blir ganske mange wants nå. Men bare og komme med forslag da.

Du finner denne "innejakken" HER

Den koster 899 kr. Den er forresten fra SVEA

Du finner denne "Trøya" HER

Koser (salg) 239 kr. Orginal pris 399 kr.

Gråe converse finner du HER

Koster 699 kr.Denne toppen finner du HER

På slag koster den 239 kr. Orginal pris er 399.

Converse (usa) finner du HER

Koster 799 kr.

 

Hva syntes du? Noe du likte?

Blogges ♥

Interiør wants

Tenkte jeg kunne lage et litt anderledes innlegg nå. Så da lager jeg et interiør wants innlegg. Fant nemmerlig noen ting jeg fikk lyst på!


(SRY LITE BILDE GIKK IKKE LASTE OPP STØRRE)

Denne kule kassen med tre rom man kan ha bøker og blader i.Med hjul.  Du finner den HER!

Den koster 1050 kr. 


Peace puten finner du her! Den koster 179 kr. Peace sjalet finner du her! Det koster 198 kr.


Boksene finner du her! Koster 99 kr. (Litt usikker om det koster 99 per stk eller får alle)

 

Syntes de boksene var litt søte. hehe. Sjale hadde kanskje ikke så mye med interiør og gjøre men det var ganske kult så jeg took det med. 

Hva syntes du?

 

 

Sent innlegg

Hei sorry får sent innlegg. Men kom sånn ca akurat hjem. Fordi jeg har vært hos bestemor. Så da må det nesten bare bli sånn. 

Ja får som dere sikkert så på morgen så lagde jeg jo ialfall et innlegg så dette blir det andre. Skal prøve og få slengt inn et litt bedre nnlegg etterpå. Fordi dette ble jo et ganske kjedelig innlegg. Men ja det er ialfall helg noe jeg er ganske glad får. Noe annet jeg er glad får er at vi skal ha Taco etterpå da. Min yndligsmat. Ja jeg har funnet ut jeg ønsker meg mac og en sånn tuch pc som er er utrolig kul. Men vil ha mac mere da. Men vi var på elkjøp ista og jeg fikk sykt lyst på det. hahah.. Må også prøe og få kjøpt meg speilrefleks snart. 

Arkiv bilde

Hadde ingen bilder så må nesten bare ta inn et arkiv bilde. Sry altså. Imorgen skal jeg prøve og få tatt noen bilder imorgen.

Blogges senere idag. 

Ps: Du finner linkerunden min her!

Nelly wants

Denne shortsen finner du HER

Koster 1295 krDenne jakken finner du HER

Koster 1495 kr Denne t-shorten finner du HER

 Koster 499 kr

Ps: ALT ER FRA NELLY.COM! SOM DU FINNER HER!

Blogges ♥

Du finner linkrunden min her

Linkrunde

Hei skal begyne på en ny linkrunde. Alt du må gjøre er å skrive at du er med. Så trekker jeg vinneren neste fredag. Jeg vet ikke hvor mange vinnere jeg trekker. Men om det er mange så blir det anskje 3 men om det er få så blir det kanskje 1. Ja det er ialfall bare og melde seg på.
Er du med?

Dream outfit


Hei hei... Idag er det fredag heldigvis. Etter en ganske kjedelig uke. Ukene går ganske fort og det er jo kjempe bra. Leksene denne uka har vært ganske enkle da. Så det er jo også bra. Testen idag føler gikk greit og matte testen tror jeg også gikk greit. Men tror ikke jeg får så mye riktig på matte prøven fordi det er det værste fage jeg vet om. Men jaja. Sånn er livet. Jeg glerder meg allerede til påskeferien. Sellom det er LENGE til. Men jeg gleder noe inmarri til vår og sommer. Mine to favoritt årstider. 

Blogg anbefalelse - krisssy.blogg.no

Sa jo at jeg skulle lage en blogg anbefalelse! Så da skal jeg gjøre det.

Bloggen hennes heter krisssy.blogg.no (LINK)Bilde av henne

Henne er utrolig pen og flink til og ta bilder. Masse fine otfit har henne også. Designet hennes er ryddig og ordentlig. Jeg syntes headeren hennes er kjempe fin. Hun legger ut varierte innlegg og blogger mye om mote og outfit. Jeg liker bloggen hennes veldig godt. Og hun er på topplista i Norge. 

Vurdering: 10\10

Blogges. Nå må jeg skynte meg og dusje før pappa kommer hjem. 

L0ve.blogg.no = 4 plass

Ja får ikke så lenge siden nå s merket je noe på topplisten på blogg.no som jeg faktsik trodde var en feil først. Men det er det ikke. En blogg som heter Andreabadendyck (LINK) er på første plass. På andre plass er Tcmn (LINK) og på tredje plass er Sophieelise (LINK) Også kommer L0ve (LINK)Jeg synes faktsik dette er litt rart. Fordi jeg er utrolig vant til at L0ve er på første plass. Men nå er hun det ikke liksom.. Jeg har lest bloggen hennes mindre nå siden hun nesten aldri blogger, og det er kanskje grunnen til at hun er der hun er nå? Det er jo veldig bra da, og være på fjerde plass liksom.. Men jeg er så vant til og se på blogglista også står det: 1. L0ve. Hahha sykt rart men det er jo sånn når en som har vært på første plass plutselig ikke er det lenger. Ja Andreabadendyck fortjener jo første plassen hun er på nå. Måtte jo gå inn på den bloggen som lå på første plass, og den var ganske bra. Kanskje jeg begyner og lese hennes blogg?

Ja men det var vel egentlig det jeg ville si.

Blogges ♥

Ps: Etterpå så kommer det en blogganbefalelse!

Dream outfit


Har akurat kommet hjem fra en ganske så kjedelig dag. I første hadde vi tre timer med naturfag... Også etter frimmintt hadde vi fys fos. Og etter fys fos hadde vi matte prøve.. Åh jeg håper det gikk bra med den prøven. Ettersom at matte er mitt VERSTE fag... Ja og etter matte hadde vi engelsk. Vi bare gikk gjennom leksene også måtte vi gjøre to oppgaver. Etter det kunne vi øve på glosene til imorgen. Men jeg fikk bare øvd i 3-5 min! Jeg gruer meg som vanlig til fredagstest. Men og tenke på når jeg kommer hjem er det helg er en herlig følelse... Vi har fredagstest annenhver uke. Så neste uke har vi ikke fredagstest heldigvis. Jeg syntes egentlig at fredagstestene er ganske teite..

Ja nå har jeg som vanlig ikke så mye å blogge om så bare og komme med forslag. 

Bloggas da fantastiske lesere ♥♥♥♥

 

Fotoshoot

Ble litt dårlig kvalitet da.

Hva syntes du?

Homework to do

Ja nå skal jeg egentlig gjøre lekser men fant ut at jeg nesten måtte slenge inn et innlegg. Tok noen bilder på ipaden NÅ! Som jeg tror jeg skal dele? Tok ganske mange da. Men nå MÅ jeg gjøre lekser så dette må nesten gå litt fort. 

Haha meg altså. Har tenkt til og lage flere innlegg etterpå. Men må også øve til en matteprøve vi skal ha imorgen. Ja skal prøve og lage noen litt bra innlegg idag eller imorgen. Så dere kan også komme med ideer da. 

Må bli bedre

Skal prøve og bli bedre til og blogge nå fokens. Men jeg har dårig inspisjaon. så om dere har noen forslag sette jeg pris på om dere sier ifra da. 

Jeg har desverre ingen nye bilder til dere.

 

Bilder...

Haha bildene ble ganske rare da. Men ja nå har jeg ikke blogget på ganske lenge. Så nå tenkte jeg at jeg rett og slett måtte ta noen bilder!

Genseren er forresten fra lindex tror jeg :-) Blogges senere..

Henriette

Henriette

11, Drammen

leser denne bloggen NÅ

Hei jeg heter Henriette, og blogger får det meste om mote og hverdagen min, inkjøp...osv. Får spørsmål eller sponsing sent til: moteoghverdag.blogg.no@hotmail.no

Kategorier

Arkiv

hits Follow my blog with Bloglovin