Hverdag

Gossip girl

Hahah

Så nå sitter (ligger) jeg bare i soffaen og ser på gossip girl. Jeg mener det jeg er helt hekta. Helt hekta.. Det er kjempe bra.

Andre som ser på gossip girl?

Som dere sikkert har sett så har jeg ikke blogget på en gos stund. Men nå har jeg laget en liste over ting jeg skal prøve og holde. Når det gjelder bloggen. Og hva jeg ar lyst til og få til. 

 

LISTEN:

-  Flere innlegg.... I det siste så har jeg blogget veldig liste. Så nå skal jeg lage flere innlegg. '

-  Bilder.... Bilder er jo nesten det viktigste. Når man ikke har speilrefleks er det vansklig og ta bilder med veldig bra kalitiet. Men skal holde meg til til digitalkamraet mitt til jeg får kjøpt speilrefleks. Skal altså prøve og ta mindre mobil\ipad bilder.

Ja det var 2 punkter. Skal prøve og holde dem. 

Til Sara

Skal snart dra til Sara... Hos faren hennes. Noe som er kjempe lenge siden. Ja.. Gleder meg sykt. Det er ca en time til Sara kommer bort sånn at vi kan dra dit. Som sagt gleder meg veldig. Det er såååå lenge siden nå. Ja. Blogginga blir antageligvis ikke helt på topp da. Men det får nesten gå for denne gang. Skal se om jeg ikke får blogga der da. Men ialfall så blogger jeg når jeg kommer hjem. Imens det så er det bare og melde seg på linkrunden som jeg har nå.

Du finner linkrunden HER

Ja så da får jeg gjort noe idag da, og det er jo bra. Får jeg hadde egentlig ingen planer får idag. Men nå skal jeg til Sara så da trenger ikke å sitte hjemme bare.

Hva skal du idag?

Sent innlegg

Hei sorry får sent innlegg. Men kom sånn ca akurat hjem. Fordi jeg har vært hos bestemor. Så da må det nesten bare bli sånn. 

Ja får som dere sikkert så på morgen så lagde jeg jo ialfall et innlegg så dette blir det andre. Skal prøve og få slengt inn et litt bedre nnlegg etterpå. Fordi dette ble jo et ganske kjedelig innlegg. Men ja det er ialfall helg noe jeg er ganske glad får. Noe annet jeg er glad får er at vi skal ha Taco etterpå da. Min yndligsmat. Ja jeg har funnet ut jeg ønsker meg mac og en sånn tuch pc som er er utrolig kul. Men vil ha mac mere da. Men vi var på elkjøp ista og jeg fikk sykt lyst på det. hahah.. Må også prøe og få kjøpt meg speilrefleks snart. 

Arkiv bilde

Hadde ingen bilder så må nesten bare ta inn et arkiv bilde. Sry altså. Imorgen skal jeg prøve og få tatt noen bilder imorgen.

Blogges senere idag. 

Ps: Du finner linkerunden min her!

Dream outfit


Hei hei... Idag er det fredag heldigvis. Etter en ganske kjedelig uke. Ukene går ganske fort og det er jo kjempe bra. Leksene denne uka har vært ganske enkle da. Så det er jo også bra. Testen idag føler gikk greit og matte testen tror jeg også gikk greit. Men tror ikke jeg får så mye riktig på matte prøven fordi det er det værste fage jeg vet om. Men jaja. Sånn er livet. Jeg glerder meg allerede til påskeferien. Sellom det er LENGE til. Men jeg gleder noe inmarri til vår og sommer. Mine to favoritt årstider. 

Sånn er det

Ja idag har jeg ikke vært så mye hjemme så bloggingen har bare gått litt til side. 

Youtube dele knappen på min pc funker bokstavelig ikke. Så videon jeg lagde må jeg vente med og dele. Tror kanskje jeg skal lage en ny uansett. Etterpå eller i morgen  kommer en av gavene jeg er mest fornøyd med ♥

Blogges da !

INFO

Jeg er kjempe lei meg får at jeg har vært ganske dårlig ti og blogge! Mange har sluttet og dra innom hver dag...OSV! Og ja...Så nå skal jeg prøve og  være itt bedre da .... Håper flere vil lese boggen min. Men det er dere som bestemmer 100 % 

Jeg har heller ikke hatt tid til og blogge, men etter idag har jeg sikkert ganske mye tid til overs da !

JULAFTEN

Nå er det julaften da.  Dagene går så sinnsykt fort. 29. desember så er det burstagen min og!

Etterpå så kommer innkjøp. Legger det ikke  ut i dette innlegge fordi pcen laster inn bildene  på kameraet. Og det er 810 BILDER på det! Så det tar litt lang tid...

ja nå var lastingen ferdig men ja.... 

Legger ut det  andre innlegge nå!

Outfit

Jeg tenkte at siden jeg ikke blogget igår så kommer det 4 innlegg idag. Fordi jeg egentlig skal lage 2 innlegg hver dag da..

Her kommer outfite mitt idag:

topp ? // bukse : cubus //

Hva syntes du??

ørkenrotter

Dette er en av ørkenrottene mine. Henne heter Milky...

Dette er den andre.. Henne heter Rotteline!

Outfit

Ja jeg bare slenger inn et lite outfit jeg jeg. Sry får dårlig kvalitet.. Tatt med mobilen.

bukse cubus // genser ?// trøye wow //

på mobilen nå

Hei. Nå har jeg enderlig fått mobil appen. Som kan bety litt mere blogging.

Ja nå driver jeg egentlig bare og leker med katten min. Hun er ganske gal etter en katte ball som vi jar kjøpt til henne! Haha den sære pusen da... Her kan dere se et bilde av henne :

Borte

Har vært  borte iganske mange dager nå.. siden 3 desember er utrolig lei får det :'(

Sen blogging

Hei, hei sorry får at jeg ikke har blogget men jeg har vær hos bestemor (standard vær uke jeg er oss pappa) så det betyr at jeg ikke har fått blogget. Bestemor har ikke nemmelig ikke pcengang! Så ja... Imogen skal jeg prøve og få tatt outfit bilde og. Så gled dere ♥

 

Men blogges senere idag da (kanskje)

Bursdag

Idag har jeg vært på bursdag. Det var syykt gøy. Prøvde og få mamma til og da outfit bilde. Men mamma ville ikke! Så desverre ): Det er ganske dumt da! Så jeg har ingen bilder og vise da!!!

Inspirasjon


Pic_9995_1353657117_large
302768_298715786914128_1320742207_n_large
189151253069066424_oqkuu65l_c_large

Sorry får at det ikke er så veldig ryddig da ♥

nettsiden du finner bildene fra finner du HER

Forandring

Nå kan dere gå inn på kategori og arkiv og se hele innlegge. Gikk nemmelig rundt på alle mulige blogger får og finne det ut. Og jeg fant det ut. Så nå kan dere se hele innlegg påategori og arkiv ♥ Håper dette er nyttig da ♥

Blogges forresten mere etterpå ♥

 

Ps: Om noen innlegg er  feil kategori må jeg bare beklage. Fordi når jeg "glemmer" og bytte kategori kommer det alltid i feil...? Så redigerer jeg men da kommer det i begge kategoriene noe som er veldig irriterende. Jeg klarte tillogmed å få dette innlegge i katte kategorien min :( Men så måtte jeg bytte så nå er dette innlegge i katter" og "hverdag" !!
Blogges ♥

En katt til?

Heeeiii

Er kjempe glad nå. Ista når jeg måtte bort til mamma fordi jeg hadde gletmt nøkkelen (haha) Så sa hun at vi skulle passe på en katt som noen hadde funnet under en varanda. Vi skal ha den helt til de finner eieren dens. Gleder meg til og se den. Den er svart tror jeg da. Lurer på hvordan Lise-Lotte vil reagere da. Men hvis dette går bra. Kan det hende vi skal ha 2 katter. YEYYYY!

Blogges senere ♥

 

Tror kansje det er denne. Er litt usikker.

Hei

Hei, hei. Da måtte Sara dra hjem. (egentlig ca en time siden) 

Vi hadde det velig gøy da. 

Det ble lite blogging da ):

Sara sover over

Haha idag sover Sara over, TACOOO! Haha..

Oppdatering om Lise Lotte (katten min)

Nå har pus lagt seg på pc-veska mi igjen xD Jeg vet ikke hvorfor hun liker det så godt.

SARA ER GAL!!!

Haha... Blogges etterpå ☺

 

Favoritt program

Ja, lenge så hadde jeg bare shake it up som mitt favoritt program men nå har jeg to. Nå har jeg:  Shake it up og Gossip girl. 

ÅÅÅ Som jeg elsker gossip girl. Å kunne sitte en rolig morgen med det er topp. Men så er det ikke helg ennå da. Så det får jeg vente med. 

 
Haha bildene ble veldig dårlig tydeligvis. Klarte og få med den press greia på to av bildene ♥ Typisk meg ♥

Og på de andre 2 så de litt rare ut ♥

Hei igjen.

Heiii Heiii Heiii

Sorry får lite blogging men nå LOVER jeg mere da.. LOVER !

 

HAHA

Freeedag i moorgen

Woho nå er det fradag imorgen og det er jeg velldig glad får ♥Hvem gleder seg ikke til helg?

Ah men det er jo noe som kommer i veien da! FREDAGSTEST! Åhh, vi har det anhver uke!

Blogges ♥

Idag

Hei hei. Kjedelig overskrift men ja. Idag har jeg bare vært på skolen gjort lekser og spist. Imorgen skal jeg gå halloween, masse gratis godis (haha).

Mange kjedelige innlegg nå men det er det at jeg ikke har sånn veldig blogglyst. Lover at jeg skal blogge mere fra nå av ♥

Vinter

Nå kommer vintern alle sammen ♥ På morgnen idag så måtte jeg bare se ut, og det var såå mye snø ♥ Litt dumt det snart er over men sånn er det ♥ Snøen kommer nok til og smelte snart ♥ 

Er det snø der dere bor? ♥ 

Har ukkarat lært meg lage ♥ (haha) Så sry om det er mange ♥ men jeg er helt dilla :)

Liker dere snø? Er det snø der dere bor? 

Blogges ♥

Ingen blogging igår

Sorry, får at jeg ikke blogga igår men var hos Sara. Så jeg fikk liksom ikke ja. Dere skjønner :) 

 


Enda en lien kollasj som er laget på polyvore.

Skole

Åhh, nå må jeg snart dra på skolen! Sånn at jeg ikke kommer forseint ! I førte time skal vi få besøk eltilsyne (aner ikke om det skrives sånn). Å etter det VAKSINE! Åhh, jeg gruer meg såm vanlig (haha). Noen av dere som liker og ta vaksine?

\\Ingen bilder, må dra  til skolen nå\\

Skal dere ta vaksine? Eller har dere tatt?

Flere forslag?

Hei hei, jeg har allerede hatt 2 sånne innlegg men jeg får jo ikke noe kommentarer på hva jeg kan blogge om så da lager jeg bare et til!

Men ja over til noe annet! Tenkte jeg skulle begynne å ha hvartfall 2 innlegg HVÆR DAG! Såå jeg håper at det er bra :) Og at dere vil følle meg videre! Fordi det betyr veldig mye får meg. Dere er en del av "internett livet" mitt (haha). Høres sikkert rart ut! Jeg lover forresten og ha bilder i neste innlegg men får ikke alltid tatt bilder så det er bare og beklage!

Så jeg håper dette blir bra da :) Og om det er noe mere så bare kommenter :)

Husk og skriv hva jeg skal blogge om da!


Hei :)

God morgen! Nå har jeg egenltlig vært oppe en stund men har ikke skrevet et innlegg uansett ! Skal skjerpe meg nå, lover ! Jeg sto vel opp får en halv time siden så det er ikke så lenge siden det da... Jeg har egentlig ikke noe insperasjon til noe jeg kan skrve og har heller ingen bilder av meg selv.... Dere får vente til neste innlegg som kommer snart! Da lover jeg og ha med bilder :) Kansje ikke av meg!

regn idag og

Jeg begyner og bli ganske lei regn nå! Hver dag skal det jo regne! Minner meg om sommeren her og, da regna det nesten hver dag!

HUSK OG VÆRE MED PÅ LINKERUNDEN HER: http://moteoghverdag.blogg.no/1350737915_linkerunde.html (direktelink)

Ren og pen

Har akkurat dusja! Ahh, like deilig vær gang jeg har dusja da :) 

(å nei jeg er ikke naken har på meg en kjole!)

Men da blogges vi kansje etterpå eller så blogger jeg mere imorgen!

Superfredag på Disney Channel

Whoho, nå sitter jeg og ser på superfredag. Haha, elsker superfredag da er det nye episoder av ting, noe jeg syntes er myye bedre en og sitte og se på kjedelige gamle episoder jeg har sett mange ganger. 

Hva gjør du idag? Noen planer?

Heeeeelg

Yoho, nå er det HELG! Åhhh. Forresten tror jeg ikke fredagstetsten gikk så verst allikavel (håper jeg da ialfall). Fredagene er sååå deilige, da vet man at det er 2 dager fri + at jeg får den nye senga mi idag, gleder meg såå mye. Pappa må bare sette på skoffene og noe mere også er den ferdig. GLEDER  MEG! Skolen idag har vært vanlig bortsett fra i engelsk timen da. Da hadde vi besøk av en vennine av engelsk læreren vår. Hun kommer fra Tyrkia. Men bor i Nederland nå da... 

Hva har du gjort idag?

Dagen idag

Denne dagen har egntlig vært ganske bra :) Dro fra skolen 5 på 12 fordi jeg skulle til legen (gikk glipp av 2 timer skole, som  var matte og engels.) Jeg hater matte og engelsk så det var bra det var de timene jeg gikke glipp av da! Og så dro vi til legen. Snakka litt med legen, tok blodprøve, og etter det så dro vi på cafe.. Nam nam. 

Så denne dagen har vært veldig fin.

Imorgen så har vi fradags test så det GRUER jeg meg til! Har nesten ikke øvd jo!!! ÆÆÆÆÆÆ GRUER MEG SÅÅÅ MYYEE!! Men jaja. Det går som det går. Kansje får jeg ganske bra poeng allikavel. HÅPER IALFALL DET DA! 

Skriver sikkert et inlegg etterpå og. Så blogges da!

Stygt bilde. Ble tatt akkurat nå da.

Hva syntes du?

Idag

Idag har dere sikkert sett at jeg ikke har blogget. Men jeg har vært ute helt til nå! Jeg har f.eks vært på skolen så dro vi til byen, shoppa litt på vero moda, også fikk jeg en bok og vi dro hjem, så har væert borte i HELE dag. Imorgen kommer innskjøpet (på inlegg) altså ikke video.

Vel har ingen nye bilder så i dette iinlegge så er det ingen bilder. SRY!

 Blogger sikkert litt etterpå. Blogges!

 

 

Henriette

Henriette

11, Drammen

leser denne bloggen NÅ

Hei jeg heter Henriette, og blogger får det meste om mote og hverdagen min, inkjøp...osv. Får spørsmål eller sponsing sent til: moteoghverdag.blogg.no@hotmail.no

Kategorier

Arkiv

hits Follow my blog with Bloglovin