Blogg

Lite blogging (IGJEN)

Haha jeg klarer ikke holde bloggingen i mere en 3 dager azza går det an. Jeg må virkelig lære meg at jeg MÅ blogge mere. Jeg skal prøve denne gangen. Har alltid sagt jeg lover. Men klarer nesten aldri følge så denne gangen sier jeg bare "Jeg prøver". Ja jeg vet det er ganske rart at jeg er så dårlig til og holde blogg løftene mine. Men det er vel mest fordi jeg ikke har så mye og blogge om? Dere må nesten komme med forslag om dere har det. Det kan hende jeg lager det innlegge da. 

Har du noen forslag?

L0ve.blogg.no = 4 plass

Ja får ikke så lenge siden nå s merket je noe på topplisten på blogg.no som jeg faktsik trodde var en feil først. Men det er det ikke. En blogg som heter Andreabadendyck (LINK) er på første plass. På andre plass er Tcmn (LINK) og på tredje plass er Sophieelise (LINK) Også kommer L0ve (LINK)Jeg synes faktsik dette er litt rart. Fordi jeg er utrolig vant til at L0ve er på første plass. Men nå er hun det ikke liksom.. Jeg har lest bloggen hennes mindre nå siden hun nesten aldri blogger, og det er kanskje grunnen til at hun er der hun er nå? Det er jo veldig bra da, og være på fjerde plass liksom.. Men jeg er så vant til og se på blogglista også står det: 1. L0ve. Hahha sykt rart men det er jo sånn når en som har vært på første plass plutselig ikke er det lenger. Ja Andreabadendyck fortjener jo første plassen hun er på nå. Måtte jo gå inn på den bloggen som lå på første plass, og den var ganske bra. Kanskje jeg begyner og lese hennes blogg?

Ja men det var vel egentlig det jeg ville si.

Blogges ♥

Ps: Etterpå så kommer det en blogganbefalelse!

Må bli bedre

Skal prøve og bli bedre til og blogge nå fokens. Men jeg har dårig inspisjaon. så om dere har noen forslag sette jeg pris på om dere sier ifra da. 

Jeg har desverre ingen nye bilder til dere.

 

Tusen takk!

Åhh. tusen takk til alle dere som leser bloggen min! Ista gikk jeg på blogglista får Drammen hvilken plass var jeg på jo 78. plass i Drammen!

Tusen tusen takk! Dere er best!

Tusen Tusen takk Igjen!

Hvilken plass ligger du på? Har du en blogg?


 

 

Henriette

Henriette

11, Drammen

leser denne bloggen NÅ

Hei jeg heter Henriette, og blogger får det meste om mote og hverdagen min, inkjøp...osv. Får spørsmål eller sponsing sent til: moteoghverdag.blogg.no@hotmail.no

Kategorier

Arkiv

hits Follow my blog with Bloglovin